• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología: Envíos recientes

    Mostrando ítems 6-10 de 187

      • Antimicrobial Olive Leaf Gelatin films for enhancing the quality of cold-smoked Salmon 

        Albertos Muñoz, IreneAutoridad UVA; Avena-Bustillos, Roberto J.; Martín-Diana, Ana Belén; Du, Wen-Xian; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; McHugh, Tara H. (2017)
      • Effects of dielectric barrier discharge (DBD) generated plasma on microbial reduction and quality parameters of fresh mackerel ( Scomber scombrus ) fillets 

        Albertos Muñoz, IreneAutoridad UVA; Martín-Diana, A.B.; Cullen, P.J.; Tiwari, B.K.; Ojha, S.K.; Bourke, P.; Álvarez, C.; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA (2017)
      • Structure elucidation of ACE‐inhibitory and antithrombotic peptides isolated from mackerel skin gelatine hydrolysates 

        Khiari, Zied; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; Martín-Diana, Ana Belén; Barry-Ryan, Catherine (2013)
      • Effect of edible chitosan/clove oil films and high‐pressure processing on the microbiological shelf life of trout fillets 

        Albertos Muñoz, IreneAutoridad UVA; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; Díez, Ana María; González-Arnáiz, Lucía; García Casas, María Jesús; Jaime, Isabel (2014)
      • Improvement in texture using calcium lactate and heat-shock treatments for stored ready-to-eat carrots 

        Martín-Diana, A.B.; Frías, J.M.; Barat, J.M.; Henehan, G.T.M.; Barry-Ryan, C.; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA (2007)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10