• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login
    Recent submissions 
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Pediatría e Inmunología, Obstetricia y Ginecología, Nutrición y Bromatología, Psiquiatría e Historia de la Ciencia
    • Recent submissions
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Pediatría e Inmunología, Obstetricia y Ginecología, Nutrición y Bromatología, Psiquiatría e Historia de la Ciencia
    • Recent submissions
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Dpto. Pediatría e Inmunología, Obstetricia y Ginecología, Nutrición y Bromatología, Psiquiatría e Historia de la Ciencia: Recent submissions

    Now showing items 111-115 of 228

      • Thumbnail

        COVID-19 in the field of education: State of the art 

        Corell Almuzara, AlfredoAutoridad UVA; López Belmonte, Jesús; Marín Marín, José Antonio; Moreno Guerrero, Antonio José (2021)
      • Thumbnail

        In vitro priming of human T cells by dendritic cells provides a screening tool for candidate vaccines for Burkholderia pseudomallei 

        Reddi, Durga; Durant, Lydia; Bernardo Ordiz, DavidAutoridad UVA; Noble, Alistair; English, Nicholas R.; Hendy, Philip; Clark, Graeme C.; Prior, Joann L.; Williamson, Ethel Diane; Knight, Stella C. (2021)
      • Thumbnail

        Effects of the use of raw or cooked chickpeas and the sausage cooking time on the quality of a lamb-meat, olive-oil emulsion-type sausage 

        Kasaiyan, Seyedalireza; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA; Ramos, D.D.; Salvá, B.K.; Carhuallanqui, A.; Dehnavi, M.; Mateo, Javier (2023)
      • Thumbnail

        Applications of bioelectrical impedance vector analysis (BIVA) in the study of body composition in athletes 

        Cruz Marcos, Sandra de laAutoridad UVA; Redondo del Río, María PazAutoridad UVA; Mateo Silleras, Beatriz deAutoridad UVA (2021)
      • Thumbnail

        Development of a fermented plant-based beverage from discarded bread flour 

        Sigüenza Andrés, TeresaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10