• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login
    Recent submissions 
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Ciencias Agroforestales
    • DEP08 - Artículos de revista
    • Recent submissions
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Ciencias Agroforestales
    • DEP08 - Artículos de revista
    • Recent submissions
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    DEP08 - Artículos de revista: Recent submissions

    Now showing items 1-5 of 100

      • Thumbnail

        Rendimientos productivos y digestibilidad aparente de raciones de corderos suplementadas con distintos aceites vegetales 

        Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Bodas Rodríguez, RaúlAutoridad UVA; Castro, T.; Ruiz Mantecón, Ángel (2011)
      • Thumbnail

        Evaluation of grape pomace from red wine by-product as feed for sheep 

        Guerra Rivas, Cristina MaríaAutoridad UVA; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Ruiz Mantecón, Ángel; Álamo Sanza, María delAutoridad UVA; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2017)
      • Effects of different sources of fat (calcium soap of palm oil vs. extruded linseed) in lactating ewes' diet on the fatty acid profile of their suckling lambs 

        Gómez-Cortés, Pilar; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Ruiz Mantecón, Ángel; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2014)
      • Thumbnail

        Effects of grape pomace in growing lamb diets compared with vitamin E and grape seed extract on meat shelf life 

        Guerra Rivas, Cristina MaríaAutoridad UVA; Vieira Aller, Ceferina; Rubio, B.; Martínez, B.; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Ruiz Mantecón, Ángel; Lavín González, Paz; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2016)
      • Thumbnail

        Effect of the mother tree age and acorn weight in the regenerative characteristics of Quercus faginea 

        Alonso-Crespo, I. M.; Silla, Fernando; Jiménez del Nogal, P.; Fernández, M. J.; Martínez Ruiz, CarolinaAutoridad UVA; Fernández Santos, Belén (2020)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10