• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Parcourir

    Tout UVaDOCCommunautésPar date de publicationAuteursSujetsTitres

    Mon compte

    Ouvrir une session

    Descubre

    AuteurBartolomé Sualdea, Ana María (1)Gutierrez De La Fuente, Ángel Luis (1)Santiago Aliste, Alberto (1)Sánchez Hernández, Eva (1)Vicente Fernández, Ainhoa (1)Titulación
    Doctorado en Ciencia e Ingeniería Agroalimentaria y de Biosistemas (5)
    ... másFecha
    2024 (5)
    Formato
    application/pdf (5)
    ... más
    Recherche 
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
    • Escuela de Doctorado (ESDUVa)
    • Recherche
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
    • Escuela de Doctorado (ESDUVa)
    • Recherche
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Recherche

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Voici les éléments 1-5 de 5

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Nanotransportadores con aplicaciones en Ingeniería de Biosistemas 

    Santiago Aliste, Alberto (2024)
    Thumbnail

    Novel antimicrobial formulations based on plant extracts for agroforestry applications 

    Sánchez Hernández, EvaAutoridad UVA (2024)
    Thumbnail

    La agricultura urbana, un camino para enfrentar nuevos retos 

    Bartolomé Sualdea, Ana María (2024)

    High hydrostatic pressure as a technological tool for the development of gluten-free flours with improved 

    Gutierrez De La Fuente, Ángel LuisAutoridad UVA (2024)

    Microwave treatment of alternative grains: Enhancing flour characteristics and gluten-free bread quality 

    Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA (2024)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10