• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Navegar

    Todo o repositórioComunidadesPor data do documentoAutoresAssuntosTítulos

    Minha conta

    Entrar

    Discover

    AutorRodríguez Pérez, Miguel Ángel (55)Rodríguez Méndez, María Luz (46)Cocero Alonso, María José (45)García Cabezón, Ana Cristina (38)Martín Pedrosa, Fernando (30)... Ver maisData de publicação2020 - 2026 (68)2015 - 2019 (134)Formatoapplication/pdf (202)... Ver mais
    feed
    BioEcoUVa - Artículos de revista 
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • BioEcoUVa - Artículos de revista
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • BioEcoUVa - Artículos de revista
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    BioEcoUVa - Artículos de revista

    Navegar por

    Por data do documentoAutoresAssuntosTítulos

    Buscar nesta coleção:

     

    Submissões recentes

    • Thumbnail

      Advanced characterization in molecularly imprinted Polypyrrole for potentiometric lactose sensing 

      Pérez González, ClaraAutoridad UVA; García Hernández, CeliaAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA (2025)
    • Thumbnail

      Multilayer microcellular structures by steam-assisted one-step supercritical CO₂ foaming of PMMA 

      Redondo HernanGómez, AranzazuAutoridad UVA; Martín de León, Judith; Simard, Michel; Cantero Sposetti, Danilo AlbertoAutoridad UVA (2026)
    • Thumbnail

      Collaborative Online International Learning (COIL) in chemical engineering: Preparing students for multicultural and international work environments 

      Vaquerizo Martín, LuisAutoridad UVA; Gil Chaves, Iván Darío; Tututi Avila, Salvador; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA (2025)
    • Thumbnail

      Pulp and peel breadfruit flours as techno-functional ingredients. Rheological and staling behavior of their gels 

      Calix Rivera, Caleb Samir; Neves, Grazielle NathiaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2026)
    • Thumbnail

      Molecular and structural changes in starch and proteins induced by microwave treatment and their effect on pasting properties. A study on amaranth, buckwheat, quinoa, and sorghum in grain and flour form 

      Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Mauro, Raúl RicardoAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero, Pedro A.; Hamaker, Bruce R.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2025)

    Ver mais

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10