• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login

    Discover

    AuthorMuñoz Torre, Raúl (44)Lebrero Fernández, Raquel (24)Bolado Rodríguez, Silvia (9)Coca Sanz, Mónica (7)García Encina, Pedro Antonio (7)... View MoreDate Issued2020 - 2022 (36)2010 - 2019 (42)2009 - 2009 (1)Formatoapplication/pdf (79)... View More
    feed
    Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS) 
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)

    Browse by

    By Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    Search within this community and its collections:

     

    Collections in this community

    • IPS - Artículos de revista [77]

      IPS - Artículos de revista
    • IPS - Capítulos de Monografías [2]

      IPS - Capítulos de Monografías

    Recent Submissions

    • Thumbnail

      Production of (R)-3-hydroxybutyric acid from methane by in vivo depolymerization of polyhydroxybutyrate in Methylocystis parvus OBBP 

      Yáñez, Luz; Rodríguez Muñoz, YadiraAutoridad UVA; Scott, Felipe; Vergara Fernández, Alberto; Muñoz Torre, RaúlAutoridad UVA (2022)
    • Thumbnail

      Current trends in the realm of baking: When indulgent consumers demand healthy sustainable foods 

      Martínez Martínez, Mario; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    • Thumbnail

      Evolution of bread-making quality of Spanish bread-wheat genotypes 

      Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Aparicio Gutiérrez., Nieves; Ruiz París, Elena; Oliete, Bonastre; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA (2009)
    • Thumbnail

      Bread enrichment with oilseeds. A review 

      Lamo Santamaría, Beatriz de; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    • Thumbnail

      Evaluation of starch–protein interactions as a function of pH 

      Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Garzón Lloría, Raquel; Rosell, Cristina M.; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)

    View more

    Comentarios

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10