• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar PRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Listar PRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Listar PRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    ListarPRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema "Extrusion"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-3 de 3

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Banana starch and molecular shear fragmentation dramatically increase structurally driven slowly digestible starch in fully gelatinized bread crumb 

        Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Hamaker, Bruce R.; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Contribution of the radiative transfer mechanism to the total thermal conductivity of anisotropic porous materials 

        Torre Ordás, JorgeAutoridad UVA; Bernardo García, VictoriaAutoridad UVA; Pinto Sanz, JavierAutoridad UVA; Rodríguez Pérez, Miguel ÁngelAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Physicochemical characteristics of sauce model systems: Influence of particle size and extruded flour source 

        Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Prieto Reguilón, Montserrat; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10