• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar PRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Listar PRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Listar PRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    ListarPRODUCCIÓN CIENTÍFICA por tema "Near infrared spectroscopy"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-2 de 2

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        From harvest to market: Non-destructive bruise detection in kiwifruit using convolutional neural networks and hyperspectral imaging 

        Ebrahimi, Sajad; Pourdarbani, Razieh; Sabzi, Sajad; Rohban, Mohammad H.; Arribas Sánchez, Juan IgnacioAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Near-infrared spectroscopy procedure for online determination of sodium and potassium content in low-salt cured hams 

        Campos Labadíe, María isabelAutoridad UVA; Debán Miguel, LuisAutoridad UVA; Pardo Almudí, RafaelAutoridad UVA (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10