• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login

    Discover

    AuthorBravo Córdoba, Francisco Javier (1)Martínez Mancebo, Camino (1)Titulación
    Doctorado en Ciencia e Ingeniería Agroalimentaria y de Biosistemas (2)
    ... View MoreDate Issued
    2016 (2)
    Formatoapplication/pdf (2)... View More
    Search 
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Search
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Search
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Reformulación de panes y galletas de masa corta sin gluten: cambios en la reología de las masas y en la calidad de los productos 

    Martínez Mancebo, Camino (2016)
    Thumbnail

    Evaluación biológica de escalas de artesas para algunas de las principales especies de peces Ibéricos 

    Bravo Córdoba, Francisco Javier (2016)

    Comentarios

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10