RT info:eu-repo/semantics/conferenceObject T1 Efecto de la incorporación de aceite de linaza y vitamina E en la dieta de las ovejas churras sobre el contenido de ácidos grasos trans en la leche y en la carne de lechazo A1 Gallardo García, Beatriz A1 Guerra Rivas, Cristina María A1 Ruiz Mantecón, Ángel A1 Manca, M.G. A1 Nudda, Anna K1 Trans fatty acid K1 Milk K1 Meat K1 Biohidrogenation K1 3104.07 Ovinos AB Forty-eight Churra with their new-born lambs were used to study the effects ofsupplementing diets with 3% of linseed oil and vitamin E, synthetic or natural, on milk andmeat fatty acid. Linseed oil caused an increase in VA, t-10 C18:1, RA, t-10, c-12 C18:2 andALA in milk and intramuscular fat compared to the Control. Neither the addition of vitamin Eto the LO diets nor the type of vitamin E did influence significantly the majority of milk fattyacids compared with the LO diet alone. PB Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario SN 978-84-606-7971-4 YR 2015 FD 2015 LK https://uvadoc.uva.es/handle/10324/69536 UL https://uvadoc.uva.es/handle/10324/69536 LA spa NO Álvarez Rodríguez, Javier et al. XVI Jornadas sobre Producción Animal de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA). Zaragoza: Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario, 2015, 2, p. 699-701. NO Producción Científica DS UVaDOC RD 24-nov-2024