RT info:eu-repo/semantics/conferenceObject T1 Los niveles de ácido ruménico y ácido vacénico de la grasa intramuscular de los lechazos aumentan al incorporar orujo de uva en la ración de ovejas A1 Guerra Rivas, Cristina María A1 Gallardo García, Beatriz A1 Lavín González, Paz A1 Ruiz Mantecón, Ángel A1 Vieira Aller, Ceferina A1 Manso Alonso, María Teresa K1 Grape pomace K1 Suckling lambs K1 Meat fatty acids K1 3104.07 Ovinos AB Forty-eight Churra ewes were used to study the effects of 500 mg kg-1 of vitamin E, 5% or 10 % of grape pomace in ewes diets on meat fatty acid profile of their suckling lambs. The lambs were fed exclusively by suckling from their respective mothers and slaughtered when they reached 11.5 kg body weight. Lambs whose mothers were supplemented with grape pomace showed higher (P < 0.05) rumenic acid and vaccenic acid than control group. PB Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario SN 978-84-606-7971-4 YR 2015 FD 2015 LK https://uvadoc.uva.es/handle/10324/69542 UL https://uvadoc.uva.es/handle/10324/69542 LA spa NO Álvarez Rodríguez, Javier et al. XVI Jornadas sobre Producción Animal de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA). Zaragoza: Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario, 2015, 2, p. 678-680. NO Producción Científica DS UVaDOC RD 24-nov-2024