TY - THES A3 - Muñoz de la torre, Raúl A3 - González Fernández, María Cristina A3 - Greses Huerta, Silvia AU - Afecto Gonçalves, Manuel João PY - 2024 UR - https://uvadoc.uva.es/handle/10324/76328 AB - The continuous growth of the global population and its social development have led to an increasing demand for food production. As a consequence, food waste (FW) generation has increased substantially, raising economic and environmental challenges. A... AB - El crecimiento continuo de la población mundial y su desarrollo social han provocado una creciente demanda de producción de alimentos. Como consecuencia, la generación de residuos alimentarios (RA) ha aumentado sustancialmente, planteando desafíos... LA - eng KW - Residuos alimentarios KW - Anaerobic fermentation KW - Fermentación anaerobia KW - Food waste KW - Residuos alimentarios KW - Volatile fatty acids KW - Ácidos grasos volátiles KW - Operational perturbations KW - Perturbaciones operacionales TI - Bioconversion of food waste into volatile fatty acids via anaerobic fermentation: Insights on operational disturbances and process scalability M3 - info:eu-repo/semantics/doctoralThesis DO - 10.35376/10324/76328 ER -