TY - GEN AU - Manso Alonso, María Teresa AU - Gallardo García, Beatriz AU - Virdis, M.L. AU - Vieira Aller, Ceferina AU - Lavín González, Paz AU - Ruiz Mantecón, Ángel PY - 2025 SN - 978-84-09-77233-9 UR - https://uvadoc.uva.es/handle/10324/80556 AB - Se investigó el efecto de la incorporación de harina de microalgas Schizochytrium sp. en raciones de ovejas Churras en inicio de lactación sobre el color y la estabilidad oxidativa de la carne de los corderos lechales producidos. Dos días después... AB - The effect of microalgal meal (Schizochytrium sp.) into the rations of early-lactating Churra ewes on the color and oxidative stability of the suckling lambs meat was investigated. Two days after lambing, 24 ewes and their lambs were assigned to two... LA - spa PB - Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia KW - Microalgas KW - Carne KW - Color KW - Estabilidad oxidativa KW - Microalgae KW - Meat KW - Color KW - Oxidative stability TI - Color y estabilidad oxidativa de la carne de corderos lechales procedentes de ovejas alimentadas con microalgas T2 - Colour and oxidative stability of meat from suckling lambs from sheep fed with microalgae ER -