• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Parcourir

    Tout UVaDOCCommunautésPar date de publicationAuteursSujetsTitres

    Mon compte

    Ouvrir une session

    Statistiques

    Statistiques d'usage de visualisation

    Compartir

    Voir le document 
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS DE L' UNIVERSITÉ
    • Revistas de la UVa
    • Ciudades: Revista del Instituto de Urbanística de la Universidad de Valladolid
    • Ciudades - 2021 - Núm. 24
    • Voir le document
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS DE L' UNIVERSITÉ
    • Revistas de la UVa
    • Ciudades: Revista del Instituto de Urbanística de la Universidad de Valladolid
    • Ciudades - 2021 - Núm. 24
    • Voir le document
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Exportar

    RISMendeleyRefworksZotero
    • edm
    • marc
    • xoai
    • qdc
    • ore
    • ese
    • dim
    • uketd_dc
    • oai_dc
    • etdms
    • rdf
    • mods
    • mets
    • didl
    • premis

    Citas

    Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:https://uvadoc.uva.es/handle/10324/48315

    Título
    ¿Cómo acceder a la tierra para producir alimentos orgánicos? Opciones de políticas de suelo en Torres Vedras, Portugal
    Autor
    Delgado, Cecília
    Editor
    Ediciones Universidad de ValladolidAutoridad UVA
    Año del Documento
    2021
    Documento Fuente
    Ciudades; Núm. 24 (2021): Entornos rurales activos: modelos innovadores de planificación, gestión, participación y gobernanza territorial pags. 99-118
    Résumé
    Organic food demand in Portugal swiftly increases due to local governments willingness to include organic and locally produced food in school meals. We argue that local production is limited because there are no multi-sector or multi-actors approaches regarding land access, a necessity to secure local organic food supply.  Based on a stakeholder’s mapping approach and semi-structured interviews and taking Torres Vedras as a pilot study we conclude that local policies require a bundle of instruments which should be made suitable for local realities. Nevertheless, local authorities have a key-role to play as facilitators for accessing land for organic food production.
    Materias (normalizadas)
    Urbanismo
    ISSN
    2445-3943
    DOI
    10.24197/ciudades.24.2021.99-118
    Version del Editor
    https://revistas.uva.es/index.php/ciudades/article/view/4671
    Idioma
    eng
    URI
    https://uvadoc.uva.es/handle/10324/48315
    Tipo de versión
    info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Derechos
    openAccess
    Aparece en las colecciones
    • Ciudades - 2021 - Núm. 24 [14]
    Afficher la notice complète
    Fichier(s) constituant ce document
    Nombre:
    revistas_uva_es__ciudades_article_view_4671_3848.pdf
    Tamaño:
    702.1Ko
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    Voir/Ouvrir
    Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalExcepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10