Total Visits

Views
Diseño de la programación didáctica del módulo profesional “Control Microbiológico y Sensorial de los Alimentos” y de las U.T. “Control sensorial de alimentos” y “Aceptabilidad de nuevos productos” del C.G.S. procesos y calidad en la industria alimentaria401

File Visits

Downloads
TFM-L562.pdf225

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Diseño de la programación didáctica del módulo profesional “Control Microbiológico y Sensorial de los Alimentos” y de las U.T. “Control sensorial de alimentos” y “Aceptabilidad de nuevos productos” del C.G.S. procesos y calidad en la industria alimentaria109

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L562.pdf56

Views

Views
April 20246
May 202429
June 20249
July 202415
August 202411
September 202432
October 20247
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • April 2024
    4
  • May 2024
    3
  • June 2024
    4
  • July 2024
    3
  • August 2024
    4
  • September 2024
    37
  • October 2024
    1
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
United States47
Spain20
Singapore19
Finland3
Mexico3
Russia3
Ecuador3
India2
Belgium2
Australia1

Top countries by downloads

Downloads
Spain9
United States9
Ecuador3

Top cities views

Views
Singapore17
Indianola11
Ashburn7
Valladolid5
Madrid5
Boardman4
Prineville3
Houston2
Santa Clara2
Schaumburg2

Top cities by downloads

Downloads
Valladolid3
Madrid1
Ashburn1
Houston1
Schaumburg1