• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Parcourir

    Tout UVaDOCCommunautésPar date de publicationAuteursSujetsTitres

    Mon compte

    Ouvrir une session

    Statistiques

    Statistiques d'usage de visualisation

    Compartir

    Voir le document 
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Voir le document
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Voir le document
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Exportar

    RISMendeleyRefworksZotero
    • edm
    • marc
    • xoai
    • qdc
    • ore
    • ese
    • dim
    • uketd_dc
    • oai_dc
    • etdms
    • rdf
    • mods
    • mets
    • didl
    • premis

    Citas

    Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:https://uvadoc.uva.es/handle/10324/55534

    Título
    Setting up of a method of pervaporation for improving alcohol-free beer
    Autor
    Olmo Martínez, Mariano Antonio delAutoridad UVA Orcid
    Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA Orcid
    Palacio Martínez, LauraAutoridad UVA Orcid
    Prádanos del Pico, Pedro LourdesAutoridad UVA Orcid
    Hernández Giménez, AntonioAutoridad UVA Orcid
    Olmo de la Fuente, Alvaro
    Año del Documento
    2012
    Editorial
    Elsevier
    Descripción
    Producción Científica
    Documento Fuente
    Procedia Engineering, 2012, Vol. 44, págs. 1005-1006
    Résumé
    In recent years in Spain has witnessed a rise in the demand and consumption of alcohol-free due to driving restrictions, health reasons, etc. In 2010, 13% of the beer consumed in Spain (6,3 L per person) belonged to this variety (Cerveceros de España, 2011) and thus the country became a major produced and consumer of alcohol-free whitin the EU. However, the quality of alcohol-free beer cannot be highly rated since many flavours are lost during the manufacturing process. As a contribution to this sector, in this work we develop a method for recovering flavours from regular beer by pervaporation in order to incorpórate them later to the non-alcoholic beer. [Texto extraído del artículo de Carlos Antonio Blanco Fuentes].
    Materias (normalizadas)
    Beer
    Cerveza - Microbiología
    Brewing
    Cerveza - Fabricación
    Sabor
    Materias Unesco
    3309 Tecnología de Los Alimentos
    Palabras Clave
    Pervaporation
    ISSN
    1877-7058
    Revisión por pares
    SI
    DOI
    10.1016/j.proeng.2012.08.654
    Version del Editor
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877705812036661?via%3Dihub
    Propietario de los Derechos
    © Elsevier
    Idioma
    eng
    URI
    https://uvadoc.uva.es/handle/10324/55534
    Tipo de versión
    info:eu-repo/semantics/publishedVersion
    Derechos
    openAccess
    Aparece en las colecciones
    • DEP42 - Artículos de revista [291]
    Afficher la notice complète
    Fichier(s) constituant ce document
    Nombre:
    Setting-up-of-a-method-of-pervaporation-for-improvingalcohol-free-beer.pdf
    Tamaño:
    361.9Ko
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    Voir/Ouvrir
    Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 UnportedExcepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10