Total Visits

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria625

File Visits

Downloads
TFM-L576.pdf774

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria119

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L576.pdf124

Views

Views
March 20256
April 202524
May 202531
June 202521
July 202510
August 202515
September 202512
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • March 2025
    13
  • April 2025
    19
  • May 2025
    29
  • June 2025
    25
  • July 2025
    11
  • August 2025
    17
  • September 2025
    10
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
United States40
Spain26
Peru8
Russia7
China7
Venezuela4
Singapore3
Australia2
Brazil2
Germany2

Top countries by downloads

Downloads
Spain72
United States16
Peru13
Brazil2
Singapore1
Russia1
Germany1

Top cities views

Views
Inca8
Council Bluffs7
Lima6
Valladolid3
Madrid3
Cisterniga2
Hefei2
Huangpu2
Kyiv2
Monforte de Lemos2

Top cities by downloads

Downloads
Lima7
Madrid6
Valladolid4
Inca1
Cisterniga1