Total Visits

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria552

File Visits

Downloads
TFM-L576.pdf694

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria117

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L576.pdf98

Views

Views
November 202418
December 202425
January 202517
February 202511
March 20256
April 202524
May 202516
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • November 2024
    8
  • December 2024
    5
  • January 2025
    11
  • February 2025
    30
  • March 2025
    13
  • April 2025
    19
  • May 2025
    12
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
United States30
Spain18
India13
Australia7
France6
Hong Kong6
China6
Finland5
Ecuador4
Belgium3

Top countries by downloads

Downloads
Spain72
United States8
France3
India1
Hong Kong1

Top cities views

Views
Mumbai5
Valladolid4
Perth4
Lima3
San Jose3
Thane3
Central3
Adelaide2
Cisterniga2
Kyiv2

Top cities by downloads

Downloads
Valladolid3
Lima3
Cisterniga1