Total Visits

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria598

File Visits

Downloads
TFM-L576.pdf744

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria120

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L576.pdf135

Views

Views
January 202517
February 202511
March 20256
April 202524
May 202531
June 202521
July 202510
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • January 2025
    11
  • February 2025
    30
  • March 2025
    13
  • April 2025
    19
  • May 2025
    29
  • June 2025
    25
  • July 2025
    8
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
United States40
Spain22
Peru8
Russia7
China7
Finland5
Venezuela4
Ecuador4
India3
Singapore3

Top countries by downloads

Downloads
Spain85
United States17
Peru8
Russia1
India1
Singapore1

Top cities views

Views
Council Bluffs7
Lima6
Valladolid4
Central2
Cisterniga2
Kyiv2
Madrid2
Monforte de Lemos2
Mumbai2
Quito2

Top cities by downloads

Downloads
Madrid9
Lima4
Valladolid3
Cisterniga1
Central1