Total Visits

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria374

File Visits

Downloads
TFM-L576.pdf564

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria102

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L576.pdf153

Views

Views
February 202412
March 202419
April 202414
May 202410
June 20248
July 202416
August 202423
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • February 2024
    16
  • March 2024
    44
  • April 2024
    19
  • May 2024
    24
  • June 2024
    21
  • July 2024
    25
  • August 2024
    4
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
Spain35
United States20
Colombia10
Singapore9
Peru5
Mexico5
Finland4
Ecuador2
Ireland2
Russia2

Top countries by downloads

Downloads
Spain97
United States14
Peru14
Mexico5
Colombia1
Ecuador1

Top cities views

Views
Medellín7
Singapore7
Ashburn7
Madrid4
Lima3
Barcelona3
Baiona2
Balancan2
Loja2
Nájera2

Top cities by downloads

Downloads
Lima9
Madrid6
Barcelona4
Balancan1
Loja1