• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    AutorMartín Peña, Pedro (6)González García, María Rosa (5)Rodríguez Nogales, José Manuel (3)Catalina Tomás, Álvaro (1)Franco Jubete, Fernando (1)... másFecha2020 - 2023 (2)2010 - 2019 (2)2000 - 2009 (2)1999 - 1999 (1)Formatoapplication/pdf (7)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Grupos de Investigación
    • Viticultura y Enologia (GIRVITEN)
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Grupos de Investigación
    • Viticultura y Enologia (GIRVITEN)
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-7 de 7

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Impact of glucose oxidase treatment in high sugar and pH musts on volatile composition of white wines 

    Mangas, Rafael; González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA (2023)
    Thumbnail

    Aroma composition of Tempranillo grapes as affected by iron deficiency chlorosis and vine water status 

    Sánchez, Ramón; González García, María RosaAutoridad UVA; Vilanova, Mar; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Abscisic acid and ethephon treatments applied to ‘Verdejo’ white grapes affect the quality of wine in different ways 

    González, Raquel; González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Relationships between water status, leaf chlorophyll content and photosynthetic performance in Tempranillo vineyards 

    Hailemichael, Girma; Catalina Tomás, Álvaro; González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2016)
    Thumbnail

    Influence of somatic cell count and breed on capillary electrophoretic protein profiles of ewes’ milk: A chemometric study 

    Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Vivar Quintana, Ana María; Revilla Martín, Isabel (2007)
    Thumbnail

    Prevención y tratamiento de la clorosis férrica del viñedo 

    González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2006)
    Thumbnail

    Trasplante de remolacha mediante PAPER-POT 

    Franco Jubete, FernandoAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA; Sombrero, Juan Pablo; González Ruiz, Carlos (1999)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10