Gesamtzugriffe

Zugriffe
Molecular and structural changes in starch and proteins induced by microwave treatment and their effect on pasting properties. A study on amaranth, buckwheat, quinoa, and sorghum in grain and flour form30

Dateiabrufe

Descargas
Molecular-and-structural-changes-in-starch.pdf1

Seleccione un intervalo de tiempo:

VisualizacionesDescargas

Número de visitas en el intervalo

Zugriffe
Molecular and structural changes in starch and proteins induced by microwave treatment and their effect on pasting properties. A study on amaranth, buckwheat, quinoa, and sorghum in grain and flour form30

Número de descargas en el intervalo

Descargas
Molecular-and-structural-changes-in-starch.pdf1

Visitas

Visitas
April 20250
Mai 20250
Juni 20250
Juli 20250
August 20250
September 20250
Oktober 202530
Descarga de datos en CSV
 
Gráfico barras
 
Gráfico lí­neas

Número de descargas en el intervalo

  • Descargas
  • April 2025
    0
  • Mai 2025
    0
  • Juni 2025
    0
  • Juli 2025
    0
  • August 2025
    0
  • September 2025
    0
  • Oktober 2025
    1
 
Gráfico barras
 
Gráfico lí­neas

Zugriffe nach Ländern

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika22
Singapur2
Deutschland2
Australien1
Spanien1
Vereinigtes Königreich1
Japan1

Países con más descargas

Descargas
Vereinigte Staaten von Amerika1

Zugriffe nach Städten

Zugriffe
Houston4
Ashburn1
Cedar Knolls1
Frankfurt am Main1
New York1
Sydney1
Tokyo1
Valladolid1

Ciudades con más descargas

Descargas