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    Sfoglia per Soggetto "Pectina"

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        Caracterización de la pectina extraída de residuos y subproductos agroalimentarios 

        García Sánchez, Miguel (2021)
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        Evaluation of the acid hydrolysis as pre-treatment to enhance the integration and functionality of starch composites filled with rich-in-pectin agri-food waste orange peel 

        Quilez Molina, Ana IsabelAutoridad UVA; Oliveira Salmazo, LeandraAutoridad UVA; Amezúa Arranz, ClaraAutoridad UVA; López Gil, Alberto; Rodríguez Pérez, Miguel ÁngelAutoridad UVA (2023)
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        Fraccionamiento hidrotermal de zanahoria en planta piloto en ciclos y separación por membrana de ultrafiltración 

        Díaz Cesteros, Sergio (2020)
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        Green biorefinery for sugar beet pulp valorisation: Microwave hydrothermal processing for pectooligosaccharides recovery and biobutanol production 

        Amo Mateos, Esther DelAutoridad UVA; López Linares, Juan CarlosAutoridad UVA; García Cubero, María TeresaAutoridad UVA; Lucas Yagüe, SusanaAutoridad UVA; Coca Sanz, MónicaAutoridad UVA (2022)
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        Obtención de pectina mediante extracción asistida por microondas 

        Diez Carrión, Alejandro (2021)
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        Production of purified hemicellulose-pectin fractions of different molecular weight from discarded carrots by hydrothermal treatment followed by multistep ultrafiltration/diafiltration 

        Ramos Andrés, MartaAutoridad UVA; Aguilera Torre, Beatriz; García Serna, JuanAutoridad UVA (2021)

        Universidad de Valladolid

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