español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ciencias Agroforestales
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ciencias Agroforestales
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Ciencias Agroforestales: Envíos recientes
Mostrando ítems 26-30 de 81
Modificaciones de las características de la carne y de la leche mediante la alimentación
Manso Alonso, María Teresa
;
Gallardo García, Beatriz
;
Guerra Rivas, Cristina María
(
2015
)
Effects of grape pomace supplementation on the diet of lactating ewes as compared to vitamin E on the meat shelf life of suckling lambs
Vieira Aller, Ceferina
;
Guerra Rivas, Cristina María
;
Martínez, B.
;
Rubio, B.
;
Manso Alonso, María Teresa
(
2022
)
Suckling lamb meat quality from ewes fed with different sources of fat, during storage under display conditions
Vieira Aller, Ceferina
;
Rubio, B.
;
Martínez, B.
;
Ruiz Mantecón, Ángel
;
Manso Alonso, María Teresa
(
2019
)
Modifying milk and meat fat quality through feed changes
Manso Alonso, María Teresa
;
Gallardo García, Beatriz
;
Guerra Rivas, Cristina María
(
2016
)
Grape pomace in ewes diet: effects on meat quality and the fatty acid profile of their suckling lambs
Gómez-Cortés, Pilar
;
Guerra Rivas, Cristina María
;
Gallardo García, Beatriz
;
Lavín González, Paz
;
Ruiz Mantecón, Ángel
;
Fuente, Miguel Ángel de la
;
Manso Alonso, María Teresa
(
2018
)