español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Enfermería
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Enfermería
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Enfermería: Envíos recientes
Mostrando ítems 21-25 de 75
Influence of salinity, germination, malting and fermentation on quinoa nutritional and bioactive profile
Vicente Sánchez, María Lourdes
;
Castro Alija, María José
;
Jiménez Pérez, José María
;
López Valdecillo, María
;
Cao Torija, María José
;
Pastor, Rosario
;
Albertos Muñoz, Irene
(
2023
)
Valorization of berries’ agro-industrial waste in the development of biodegradable pectin-based films for fresh salmon (salmo salar) shelf-life monitoring
Romero, Janira
;
Cruz, Rui M. S.
;
Díez Méndez, Alexandra
;
Albertos Muñoz, Irene
(
2022
)
Development of functional bio-based seaweed (Himanthalia elongata and Palmaria palmata) edible films for extending the shelflife of fresh fish burgers
Albertos Muñoz, Irene
(
2019
)
Characterisation of Zamorano-Leonese Donkey Milk as an Alternative Sustainably Produced Protein Food
Albertos Muñoz, Irene
(
2022
)
Shelf-life extension of herring (Clupea harengus) using in-package atmospheric plasma technology
Albertos Muñoz, Irene
(
2018
)