español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal: Envíos recientes
Mostrando ítems 56-60 de 290
Prediction of daily ambient temperature and Its hourly estimation using artificial neural networks in urban allotment gardens and an urban park in Valladolid, Castilla y León, Spain
Tomatis, Francisco
;
Diez, Francisco Javier
;
Wilhelm, Maria Sol
;
Navas Gracia, Luis Manuel
(
2023
)
Selective wine aroma enhancement through enzyme hydrolysis of glycosidic precursors
Rodríguez Nogales, José Manuel
;
Fernández Fernández, Encarnación
;
Ruipérez Prádanos, Violeta
;
Vila Crespo, Josefina María
(
2023
)
Location of electric vehicle charging stations in inter-andean corridors considering road altitude and nearby infrastructure
Dávila Sacoto, Miguel
;
Toledo Orozco, Marco Antonio
;
Hernández Callejo, Luis
;
González Morales, Luis Gerardo
;
Alvarez Bel, Carlos
;
Zorita Lamadrid, Ángel Luis
(
2023
)
Silver nanoparticles and chitosan oligomers composites as poplar wood protective treatments against wood-decay fungi and termites
Spavento, Eleana
;
Troya Franco, María Teresa de
;
Acuña Rello, Luis
;
Murace, Mónica
;
Santos, Sara María
;
Casado Sanz, María Milagrosa
;
Martínez López, Roberto Diego
;
Martín Gil, Jesús
;
Álvarez Martínez, Javier
;
Martín Ramos, Pablo
(
2023
)
Assessing the effect of flour (white or whole-grain) and process (direct or par-baked) on the mycotoxin content of bread in Spain
Gómez Pallarés, Manuel
;
Casado, Andrea
;
Caro Canales, Irma
(
2023
)