• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología por autor 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología
    • Listar Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología por autor
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología
    • Listar Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología por autor
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Listar Dpto. Medicina, Dermatología y Toxicología por autor "Albertos Muñoz, Irene" Citations Google Citations

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-3 de 3

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Antimicrobial Olive Leaf Gelatin films for enhancing the quality of cold-smoked Salmon 

        Albertos Muñoz, IreneAutoridad UVA; Avena-Bustillos, Roberto J.; Martín-Diana, Ana Belén; Du, Wen-Xian; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; McHugh, Tara H. (2017)
      • Effect of edible chitosan/clove oil films and high‐pressure processing on the microbiological shelf life of trout fillets 

        Albertos Muñoz, IreneAutoridad UVA; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; Díez, Ana María; González-Arnáiz, Lucía; García Casas, María Jesús; Jaime, Isabel (2014)
      • Effects of dielectric barrier discharge (DBD) generated plasma on microbial reduction and quality parameters of fresh mackerel ( Scomber scombrus ) fillets 

        Albertos Muñoz, IreneAutoridad UVA; Martín-Diana, A.B.; Cullen, P.J.; Tiwari, B.K.; Ojha, S.K.; Bourke, P.; Álvarez, C.; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA (2017)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10