español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
UVaDOC Suche
In dieser Sammlung
Stöbern
Gesamter Bestand
Bereiche
Erscheinungsdatum
Autoren
Schlagworten
Titeln
Mein Benutzerkonto
Einloggen
Envíos recientes
UVaDOC Startseite
WISSENSCHAFTLICHE ARBEITEN
Grupos de Investigación
Ingeniería de Procesos a Presión
IPP - Comunicaciones a congresos, conferencias, etc.
Envíos recientes
UVaDOC Startseite
WISSENSCHAFTLICHE ARBEITEN
Grupos de Investigación
Ingeniería de Procesos a Presión
IPP - Comunicaciones a congresos, conferencias, etc.
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
IPP - Comunicaciones a congresos, conferencias, etc.: Envíos recientes
Anzeige der Dokumente 11-15 von 27
Valorization of wine lees residues into valuable products via Supercritical Water Hydrolysis.
Romero Díez, Rut
;
Rodríguez Rojo, Soraya
;
Matias, Ana A.
;
Cocero Alonso, María José
(
2017
)
Wine lees valorization: Pretreatment effect on anthocyanin extraction kinetics from different wine lees.
Romero Díez, Rut
;
Rodrigues, Liliana
;
Rodríguez Rojo, Soraya
(
2017
)
Using microwaves as a pre-treatment for enhancing the extraction of polyphenols from grape stems
Romero Díez, Rut
;
Rubio, Joana
;
Matias, Ana A.
;
Cocero Alonso, María José
;
Rodríguez Rojo, Soraya
(
2018
)
Microwave pretreatment for the extraction of active compounds from olive pomace. Extraction optimization and dielectric properties
Álvarez Martín, Ana
;
Cocero Alonso, María José
;
Mato Chaín, Rafael Bartolomé
(
2018
)
Continuous microwave processing of olive-pomace for active compounds recovery
Álvarez Martín, Ana
;
Cocero Alonso, María José
;
Mato Chaín, Rafael Bartolomé
(
2018
)