• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login
    Recent submissions 
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Grupos de Investigación
    • Ingeniería de Procesos a Presión
    • IPP - Comunicaciones a congresos, conferencias, etc.
    • Recent submissions
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Grupos de Investigación
    • Ingeniería de Procesos a Presión
    • IPP - Comunicaciones a congresos, conferencias, etc.
    • Recent submissions
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    IPP - Comunicaciones a congresos, conferencias, etc.: Recent submissions

    Now showing items 11-15 of 27

      • Thumbnail

        Valorization of wine lees residues into valuable products via Supercritical Water Hydrolysis. 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA; Matias, Ana A.; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA (2017)
      • Thumbnail

        Wine lees valorization: Pretreatment effect on anthocyanin extraction kinetics from different wine lees. 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rodrigues, Liliana; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA (2017)
      • Thumbnail

        Using microwaves as a pre-treatment for enhancing the extraction of polyphenols from grape stems 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rubio, Joana; Matias, Ana A.; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Microwave pretreatment for the extraction of active compounds from olive pomace. Extraction optimization and dielectric properties 

        Álvarez Martín, AnaAutoridad UVA; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Continuous microwave processing of olive-pomace for active compounds recovery 

        Álvarez Martín, AnaAutoridad UVA; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA (2018)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10