• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Navegar

    Todo o repositórioComunidadesPor data do documentoAutoresAssuntosTítulos

    Minha conta

    Entrar
    Envíos recientes 
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • Envíos recientes
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa): Envíos recientes

    Itens para a visualização no momento 56-60 of 205

      • Thumbnail

        Silver nanowires as electron transfer mediators in electrochemical catechol biosensors 

        Salvo Comino, CoralAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA (2021)
      • Thumbnail

        Advanced nanocellular foams: Perspectives on the current knowledge and challenges 

        Cuadra Rodríguez, DanielAutoridad UVA; Barroso Solares, SusetAutoridad UVA; Pinto Sanz, JavierAutoridad UVA (2021)
      • Thumbnail

        Corrosion properties of a low-nickel austenitic porous stainless steel in simulated body fluids 

        García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA; Blanco Val, María YolandaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Analysis of red wines using an electronic tongue and infrared spectroscopy. Correlations with phenolic content and color parameters 

        García Hernández, CeliaAutoridad UVA; Salvo Comino, CoralAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA (2020)
      • Thumbnail

        Analysis of musts and wines by means of a bio-electronic tongue based on tyrosinase and glucose oxidase using polypyrrole/gold nanoparticles as the electron mediator 

        García Hernández, CeliaAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA (2019)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10