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| dc.contributor.author | Gallardo García, Beatriz | |
| dc.contributor.author | Guerra Rivas, Cristina María | |
| dc.contributor.author | Ruiz Mantecón, Ángel | |
| dc.contributor.author | Manca, M.G. | |
| dc.contributor.author | Nudda, Anna | |
| dc.date.accessioned | 2024-08-29T08:37:02Z | |
| dc.date.available | 2024-08-29T08:37:02Z | |
| dc.date.issued | 2015 | |
| dc.identifier.citation | Álvarez Rodríguez, Javier et al. XVI Jornadas sobre Producción Animal de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA). Zaragoza: Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario, 2015, 2, p. 699-701. | es |
| dc.identifier.isbn | 978-84-606-7971-4 | es |
| dc.identifier.uri | https://uvadoc.uva.es/handle/10324/69536 | |
| dc.description | Producción Científica | es |
| dc.description.abstract | Forty-eight Churra with their new-born lambs were used to study the effects of supplementing diets with 3% of linseed oil and vitamin E, synthetic or natural, on milk and meat fatty acid. Linseed oil caused an increase in VA, t-10 C18:1, RA, t-10, c-12 C18:2 and ALA in milk and intramuscular fat compared to the Control. Neither the addition of vitamin E to the LO diets nor the type of vitamin E did influence significantly the majority of milk fatty acids compared with the LO diet alone. | es |
| dc.format.extent | 3 p. | es |
| dc.format.mimetype | application/pdf | es |
| dc.language.iso | spa | es |
| dc.publisher | Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario | es |
| dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |
| dc.subject.classification | Trans fatty acid | es |
| dc.subject.classification | Milk | es |
| dc.subject.classification | Meat | es |
| dc.subject.classification | Biohidrogenation | es |
| dc.title | Efecto de la incorporación de aceite de linaza y vitamina E en la dieta de las ovejas churras sobre el contenido de ácidos grasos trans en la leche y en la carne de lechazo | es |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | es |
| dc.rights.holder | Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario | es |
| dc.title.event | XVI Jornadas sobre Producción Animal de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA) (Zaragoza. 2015) | es |
| dc.description.project | Ministerio de Ciencia e Innovación - RTA2010-0068-C02-02 | es |
| dc.description.project | Consejería de Educación de la Junta de Castilla y León - VA196A11-2 | es |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional | |
| dc.type.hasVersion | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | es |
| dc.subject.unesco | 3104.07 Ovinos | es |
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