Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author | Guerra Rivas, Cristina María | |
dc.contributor.author | Vieira Aller, Ceferina | |
dc.contributor.author | Gallardo García, Beatriz | |
dc.contributor.author | Ruiz Mantecón, Ángel | |
dc.contributor.author | Lavín González, Paz | |
dc.contributor.author | Manso Alonso, María Teresa | |
dc.date.accessioned | 2024-08-29T08:49:40Z | |
dc.date.available | 2024-08-29T08:49:40Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Álvarez Rodríguez, Javier et al. XVI Jornadas sobre Producción Animal de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA). Zaragoza: Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario, 2015, 2, p. 681-683. | es |
dc.identifier.isbn | 978-84-606-7971-4 | es |
dc.identifier.uri | https://uvadoc.uva.es/handle/10324/69540 | |
dc.description | Producción Científica | es |
dc.description.abstract | Forty-eight Churra ewes were used to study the effects of supplementing diets with 500 mg k-1 of vitamin E, 5% and 10 % of grape pomace on meat TBARS concentration and colour parameters during storage under retail display conditions. Lipid oxidation were numerically lower along all storage and significantly (P < 0.05) lower from day 10 of storage in meat from animals belonging VIT-E and grape pomace groups than CTRL animals. | es |
dc.format.extent | 3 p. | es |
dc.format.mimetype | application/pdf | es |
dc.language.iso | spa | es |
dc.publisher | Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/restrictedAccess | es |
dc.subject.classification | Grape pomace | es |
dc.subject.classification | Suckling lambs | es |
dc.subject.classification | Meat lipid oxidation | es |
dc.subject.classification | Meat colour | es |
dc.title | La estabilidad oxidativa de la carne de lechazo se incrementa a lo largo de su almacenamiento al incorporar orujo de uva en la ración de las ovejas | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | es |
dc.rights.holder | Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario | es |
dc.title.event | XVI Jornadas sobre Producción Animal de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA) (Zaragoza. 2015) | es |
dc.description.project | Ministerio de Ciencia e Innovación - RTA2010-0068-C02-02 | es |
dc.description.project | Consejería de Educación de la Junta de Castilla y León - VA196A11-2 | es |
dc.type.hasVersion | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | es |
dc.subject.unesco | 3104.07 Ovinos | es |