español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Institutos de Investigación: Envíos recientes
Mostrando ítems 81-85 de 1436
Upscaling volatile fatty acids production: Demonstrating the reliability of anaerobic fermentation of food wastes from the lab towards industrial implementation
Gonçalves, Manuel João Afecto
;
Greses, Silvia
;
Kanine, Omar
;
Guez, Jean Sébastien
;
Fontanille, Pierre
;
Vial, Christophe
;
González Fernández, María Cristina
(
2025
)
Assessment of aerobic-anoxic biotrickling filtration for the desulfurization of high-strength H2S streams from sugarcane vinasse fermentation
Do Vale Borges, André
;
Zamariolli Damianovic, Márcia Helena Rissato
;
Muñoz Torre, Raúl
(
2025
)
Effective control of anthracnose (Colletotrichum gloeosporioides) in postharvest tomato under different storage temperatures using essential oils from eucalyptus (Eucalyptus globulus) and lemongrass (Cymbopogon citratus)
Flores, Maribel
;
Poveda Arias, Jorge
(
2025
)
Optimizing the composition of bioactive coatings to support toluene removal
González Martín, Javier
;
Campo, Aránzazu del
;
Muñoz Torre, Raúl
;
Lebrero Fernández, Raquel
(
2025
)
Molecular modifications in cereal and tuber starches induced by microwave treatment: A comprehensive analysis using asymmetric flow field-flow fractionation
Mauro, Raúl Ricardo
;
Vicente Fernández, Ainhoa
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2025
)