• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Institutos de Investigación: Envíos recientes

    Mostrando ítems 81-85 de 1436

      • Thumbnail

        Upscaling volatile fatty acids production: Demonstrating the reliability of anaerobic fermentation of food wastes from the lab towards industrial implementation 

        Gonçalves, Manuel João Afecto; Greses, Silvia; Kanine, Omar; Guez, Jean Sébastien; Fontanille, Pierre; Vial, Christophe; González Fernández, María CristinaAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Assessment of aerobic-anoxic biotrickling filtration for the desulfurization of high-strength H2S streams from sugarcane vinasse fermentation 

        Do Vale Borges, André; Zamariolli Damianovic, Márcia Helena Rissato; Muñoz Torre, RaúlAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Effective control of anthracnose (Colletotrichum gloeosporioides) in postharvest tomato under different storage temperatures using essential oils from eucalyptus (Eucalyptus globulus) and lemongrass (Cymbopogon citratus) 

        Flores, Maribel; Poveda Arias, JorgeAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Optimizing the composition of bioactive coatings to support toluene removal 

        González Martín, JavierAutoridad UVA; Campo, Aránzazu del; Muñoz Torre, RaúlAutoridad UVA; Lebrero Fernández, RaquelAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Molecular modifications in cereal and tuber starches induced by microwave treatment: A comprehensive analysis using asymmetric flow field-flow fractionation 

        Mauro, Raúl RicardoAutoridad UVA; Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2025)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10