• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login

    Discover

    Author
    Bernal del Nozal, José (4)
    Gómez Pallarés, Manuel (4)Pico Carbajo, Joana (4)Martínez Martínez, Mario (2)Antolin Puebla, Beatriz (1)... View MoreDate Issued2019 (1)2018 (1)2017 (2)Formatoapplication/pdf (4)... View More
    Search 
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Search
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Search
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-4 of 4

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Effect of rice, pea, egg white and whey proteins on crust quality of rice flour-corn starch based gluten-free breads 

    Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Prieto Reguilón, Montserrat; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Analysis of volatile compounds in gluten-free bread crusts with an optimised and validated SPME-GC/QTOF methodology 

    Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Antolin Puebla, BeatrizAutoridad UVA; Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Evolution of volatile compounds in gluten-free bread: from dough to crumb 

    Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Impact of frozen storage time on the volatile profile of wheat bread crumb 

    Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10