• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Gómez Pallarés, Manuel (9)
    Martínez Martínez, Mario (8)Roman Rivas, Laura (5)Bernal del Nozal, José (2)Pico Carbajo, Joana (2)... másFecha
    2017 (9)
    Formato
    application/pdf (9)
    ... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-9 de 9

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Mechanically fractionated flour isolated from green plantains (M. cavendishii var. nanica) as a tool to increase the dietary fiber and phytochemical bioactivity of layer and sponge cakes 

    Segundo, Cristina; Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Rheological and microstructural evolution of the most common gluten-free flours and starches during bread fermentation and baking 

    Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Degree of roasting of carob flour affecting the properties of gluten-free cakes and cookies 

    Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; González, Ana; Espina, Teresa; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Changes in physicochemical properties and in vitro starch digestion of native and extruded maize flours subjected to branching enzyme and maltogenic α-amylase treatment 

    Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Rosell, Cristina M.; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Ripe banana flour as a source of antioxidants in layer and sponge cakes 

    Segundo, Cristina; Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Lobo, Manuel; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Relationship between dough rheology and quality characteristics of rice based breads with oil or shortening 

    Martínez Mancebo, Camino; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Merino, Cristina; Hera, Esther de la; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Biophysical features of cereal endosperm that decrease starch bioaccessibility 

    Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Li, Chen; Hamaker, Bruce R.; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Evolution of volatile compounds in gluten-free bread: from dough to crumb 

    Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)
    Thumbnail

    Impact of frozen storage time on the volatile profile of wheat bread crumb 

    Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2017)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10