• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    AutorGómez Pallarés, Manuel (11)Ronda Balbás, María Felicidad (8)Villanueva Barrero, Marina (7)Martín Gil, Jesús (5)Martín Ramos, Pablo (5)... másFecha
    2018 (27)
    Formatoapplication/pdf (27)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-10 de 27

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • 1
    • 2
    • 3
    Thumbnail

    Life cycle analysis of macauba palm cultivation: A promising crop for biofuel production 

    Alonso Fernández-Coppel, IgnacioAutoridad UVA; Barbosa Evaristo, Anderson; Correa Guimaraes, AdrianaAutoridad UVA; Martín Gil, JesúsAutoridad UVA; Navas Gracia, Luis ManuelAutoridad UVA; Martín Ramos, PabloAutoridad UVA (2018-12)
    Thumbnail

    Influence of protein source on the characteristics of gluten-free layer cakes 

    Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Báscones Ruiz, Guillermo; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Water stress influence on the vegetative period yield components of different maize genotypes 

    Araujo Rufino, Cassyo de; Fernandes Vieira, Jucilayne; Martín Gil, JesúsAutoridad UVA; Abreu Júnior, José; Tavares, Lizandro; Fernandes Correa, Marciabela; Martín Ramos, PabloAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Silver nanoparticles and polyphenol inclusion compounds composites for Phytophthora cinnamomi mycelial growth inhibition 

    Matei, Petruta Mihaela; Martín Gil, JesúsAutoridad UVA; Michaela Iacomi, Beatrice; Pérez Lebeña, Eduardo; Barrio Arredondo, María Teresa; Martín Ramos, PabloAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Infrared thermography for wood density estimation 

    López Rodríguez, GamalielAutoridad UVA; Basterra Otero, Luis AlfonsoAutoridad UVA; Acuña Rello, LuisAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Chitosan-Based Coatings to Prevent the Decay of Populus spp. Wood Caused by Trametes Versicolor 

    Silva Castro, Iosody; Casado Sanz, María MilagrosaAutoridad UVA; León Alonso-Cortés, AgustínAutoridad UVA; Martín Ramos, PabloAutoridad UVA; Martín Gil, JesúsAutoridad UVA; Acuña Rello, LuisAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Fruit and vegetable by-products as novel ingredients to improve the nutritional quality of baking foods 

    Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Incorporation of gluten and hydrolysed gluten proteins have different effects on dough rheology and cookie characteristics 

    Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Martínez, Paula; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Parquet multicapa de Eucalyptus globulus y Quercus robur . resistencia al impacto para diversas tipologías de fabricación 

    Sepliarsky, Fernando; Tapias Martin, Raúl; Acuña Rello, LuisAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Influence of protein source on characteristics and quality of gluten-free cookies 

    Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    • 1
    • 2
    • 3

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10