• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Gómez Pallarés, Manuel (4)
    Martínez Martínez, Mario (4)Rosell, Cristina M. (2)Belorio, Mayara (1)Macías Zambrano, Ana Karina (1)... másFecha
    2014 (4)
    Formatoapplication/pdf (4)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-4 de 4

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Modification of wheat flour functionality and digestibility through different extrusion conditions 

    Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Rosell, Cristina M.; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2014)
    Thumbnail

    Influence of marine hydrocolloids on extruded and native wheat flour pastes and gels 

    Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Macías Zambrano, Ana Karina; Belorio, Mayara; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2014)
    Thumbnail

    Influence of the addition of extruded flours on rice bread quality 

    Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Oliete, Bonastre; Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2014)
    Thumbnail

    Effect of different extrusion treatments and particle size distribution on the physico-chemical properties of rice flour 

    Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Rosell, Cristina M.; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2014)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10