• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login

    Statistics

    View Usage Statistics

    Share

    View Item 
    •   UVaDOC Home
    • INSTITUTIONAL DOCUMENTS
    • Discursos de Apertura UVa
    • View Item
    •   UVaDOC Home
    • INSTITUTIONAL DOCUMENTS
    • Discursos de Apertura UVa
    • View Item
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Export

    RISMendeleyRefworksZotero
    • edm
    • marc
    • xoai
    • qdc
    • ore
    • ese
    • dim
    • uketd_dc
    • oai_dc
    • etdms
    • rdf
    • mods
    • mets
    • didl
    • premis

    Citas

    Academic Search

    Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:http://uvadoc.uva.es/handle/10324/1662

    Título
    Contribución de la química al mejor conocimiento del pescado y a su más perfecta utilización en la alimentación humana (discurso de apertura): curso 1943-1944
    Autor
    Cerezo Giménez, José
    Año del Documento
    1943
    Editorial
    Valladolid :
    Descripción Física
    81 p. ; LXXIX, [12] h. de fot. ; 25 cm
    Materias (normalizadas)
    Discursos Universitarios-España-Valladolid
    Pescado-Análisis
    Alimentos-Manipulación
    Otro autor
    Universidad de Valladolid
    Acceso al catálogo
    http://almena.uva.es/record=b1299788
    Idioma
    spa
    URI
    http://uvadoc.uva.es/handle/10324/1662
    Derechos
    openAccess
    Collections
    • Discursos de Apertura UVa [165]
    Show full item record
    Files in this item
    Nombre:
    Disc.Apert.UVA1943-44.pdf
    Tamaño:
    24.30Mb
    Formato:
    Adobe PDF
    Thumbnail
    FilesOpen
    Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 UnportedExcept where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported

    Comentarios

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10