Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: http://uvadoc.uva.es/handle/10324/1662
Title: Contribución de la química al mejor conocimiento del pescado y a su más perfecta utilización en la alimentación humana (discurso de apertura): curso 1943-1944
Authors: Cerezo Giménez, José
Issue Date: 1943
Publisher: Valladolid :
Talleres Tipográficos Cuesta
Physical Description : 81 p. ; LXXIX, [12] h. de fot. ; 25 cm
Keywords: Discursos Universitarios-España-Valladolid
Pescado-Análisis
Alimentos-Manipulación
Another author: Universidad de Valladolid
OPAC: b1299788
Language: spa
URI: http://uvadoc.uva.es/handle/10324/1662
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Discursos de Apertura UVa

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Disc.Apert.UVA1943-44.pdf24,88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open

This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

Suggestions
University of Valladolid
Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.5
UVa-STIC