• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar por autor 
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por autor
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por autor
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Listar por autor "Gutiérrez Gamboa, Gastón"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-2 de 2

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Phenolic and volatile compounds in Quercus humboldtii Bonpl. wood: effect of toasting with respect to oaks traditionally used in cooperage 

        Martínez Gil, Ana MaríaAutoridad UVA; Cadahía Fernández, Estrella; Fernández de Simón, Brígida; Gutiérrez Gamboa, Gastón; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Álamo Sanza, María delAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Volatile composition and sensory characteristics of Carménère wines macerating with Colombian (Quercus humboldtii) oak chips compared to wines macerated with American (Q. alba) and European (Q. petraea) oak chips 

        Martínez Gil, Ana MaríaAutoridad UVA; Álamo Sanza, María delAutoridad UVA; Gutiérrez Gamboa, Gastón; Moreno Simunovic, Yerko; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA (2018)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10