• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar por tema 
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por tema
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por tema
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Listar por tema "Dough"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-2 de 2

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Impact of yeast and fungi (1-3)(1-6)- β-glucan concentrates on viscoelastic behavior and bread making performance of gluten-free rice-based doughs 

        Pérez Quirce, Sandra; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Rheological properties of gluten-free bread doughs. Relationship with bread quality 

        Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA; Pérez Quirce, Sandra; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA (2017)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10