• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal: Envíos recientes

    Mostrando ítems 106-110 de 314

      • Thumbnail

        Flours from microwave-treated buckwheat grains improve the physical properties and nutritional quality of gluten-free bread 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Lazaridou, Athina; Biliaderis, Costas G.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Portable X-ray fluorescence analysis of levantine and schematic art pigments from the river Vero shelters (Huesca, NE Spain) 

        Martín Ramos, PabloAutoridad UVA; Cuchí Oterino, José Antonio; Bea Martínez, Manuel (2023)
      • Thumbnail

        Characterization of Leptoglossus occidentalis eggs and egg glue 

        Sánchez Hernández, EvaAutoridad UVA; Martín Ramos, PabloAutoridad UVA; Niño Sánchez, JonatanAutoridad UVA; Diez Hermano, SergioAutoridad UVA; Álvarez Taboada, Flor; Pérez García, Rodrigo; Santiago Aliste, Alberto; Martín Gil, JesúsAutoridad UVA; Díez Casero, Julio JavierAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Can citrus fiber improve the quality of gluten-free breads? 

        Bugarín Labrador, Raquel; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Zoning of potential areas for the production of oleaginous species in Colombia under agroforestry systems 

        Lozano Castellanos, Luisa FernandaAutoridad UVA; Méndez Vanegas, José; Tomatis, FranciscoAutoridad UVA; Correa Guimaraes, AdrianaAutoridad UVA; Navas Gracia, Luis ManuelAutoridad UVA (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10