español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal: Envíos recientes
Mostrando ítems 106-110 de 314
Flours from microwave-treated buckwheat grains improve the physical properties and nutritional quality of gluten-free bread
Vicente Fernández, Ainhoa
;
Villanueva Barrero, Marina
;
Caballero Calvo, Pedro Antonio
;
Lazaridou, Athina
;
Biliaderis, Costas G.
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2024
)
Portable X-ray fluorescence analysis of levantine and schematic art pigments from the river Vero shelters (Huesca, NE Spain)
Martín Ramos, Pablo
;
Cuchí Oterino, José Antonio
;
Bea Martínez, Manuel
(
2023
)
Characterization of Leptoglossus occidentalis eggs and egg glue
Sánchez Hernández, Eva
;
Martín Ramos, Pablo
;
Niño Sánchez, Jonatan
;
Diez Hermano, Sergio
;
Álvarez Taboada, Flor
;
Pérez García, Rodrigo
;
Santiago Aliste, Alberto
;
Martín Gil, Jesús
;
Díez Casero, Julio Javier
(
2023
)
Can citrus fiber improve the quality of gluten-free breads?
Bugarín Labrador, Raquel
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2023
)
Zoning of potential areas for the production of oleaginous species in Colombia under agroforestry systems
Lozano Castellanos, Luisa Fernanda
;
Méndez Vanegas, José
;
Tomatis, Francisco
;
Correa Guimaraes, Adriana
;
Navas Gracia, Luis Manuel
(
2023
)