• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    DEP42 - Artículos de revista: Envíos recientes

    Mostrando ítems 121-125 de 295

      • Thumbnail

        Impact of microwave radiation on in vitro starch digestibility, structural and thermal properties of rice flour: From dry to wet treatments 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2022)
      • Thumbnail

        Modification of the microstructure of tef [Eragrostis tef (Zucc.) Trotter] flour ultrasonicated at different temperatures: Impact on its techno-functional and rheological properties 

        Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ozturk, Oguz K.; Hamaker, Bruce R.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Lipase inactivation kinetics of tef flour with microwave radiation and impact on the rheological properties of the gels made from treated flour 

        Zeleke, Workineh AbebeAutoridad UVA; Neves, Grazielle NathiaAutoridad UVA; Calix Rivera, Caleb Samir; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Impact of starch concentration on the pasting and rheological properties of gluten-free gels. Effects of amylose content and thermal and hydration properties 

        Mauro, Raúl RicardoAutoridad UVA; Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Microwave modification of quinoa grains at constant and varying water content modulates changes in structural and physico-chemical properties of the resulting flours 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Muñoz Muñoz, José MaríaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10