español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Grupos de Investigación
Ingeniería de Procesos a Presión
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Grupos de Investigación
Ingeniería de Procesos a Presión
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Ingeniería de Procesos a Presión: Envíos recientes
Mostrando ítems 26-30 de 62
Evaluation of cosmetic activity of optimized anthocyanin extracts from different wine lees
Romero Díez, Rut
;
Matos, Melanie
;
Bronze, Maria Rosario
;
Rodríguez Rojo, Soraya
;
Cocero Alonso, María José
;
Matias, Ana A.
(
2018
)
Green “grape stems” biorefinery: polyphenols and hemicellulose extraction
Romero Díez, Rut
;
Rubio, Joana
;
Matos, Melanie
;
Matias, Ana A.
;
Cocero Alonso, María José
;
Rodríguez Rojo, Soraya
(
2018
)
Valorization of wine lees residues into valuable products via Supercritical Water Hydrolysis.
Romero Díez, Rut
;
Rodríguez Rojo, Soraya
;
Matias, Ana A.
;
Cocero Alonso, María José
(
2017
)
Wine lees valorization: Pretreatment effect on anthocyanin extraction kinetics from different wine lees.
Romero Díez, Rut
;
Rodrigues, Liliana
;
Rodríguez Rojo, Soraya
(
2017
)
Using microwaves as a pre-treatment for enhancing the extraction of polyphenols from grape stems
Romero Díez, Rut
;
Rubio, Joana
;
Matias, Ana A.
;
Cocero Alonso, María José
;
Rodríguez Rojo, Soraya
(
2018
)