• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Grupos de Investigación
    • Ingeniería de Procesos a Presión
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Grupos de Investigación
    • Ingeniería de Procesos a Presión
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Ingeniería de Procesos a Presión: Envíos recientes

    Mostrando ítems 26-30 de 62

      • Thumbnail

        Evaluation of cosmetic activity of optimized anthocyanin extracts from different wine lees 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Matos, Melanie; Bronze, Maria Rosario; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Matias, Ana A. (2018)
      • Thumbnail

        Green “grape stems” biorefinery: polyphenols and hemicellulose extraction 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rubio, Joana; Matos, Melanie; Matias, Ana A.; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Valorization of wine lees residues into valuable products via Supercritical Water Hydrolysis. 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA; Matias, Ana A.; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA (2017)
      • Thumbnail

        Wine lees valorization: Pretreatment effect on anthocyanin extraction kinetics from different wine lees. 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rodrigues, Liliana; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA (2017)
      • Thumbnail

        Using microwaves as a pre-treatment for enhancing the extraction of polyphenols from grape stems 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rubio, Joana; Matias, Ana A.; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA (2018)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10