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    Ingeniería de Procesos a Presión: Envíos recientes

    Mostrando ítems 31-35 de 62

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        Production of copper loaded lipid microparticles by PGSS® (particles from gas saturated solutions) process 

        Martín, Victor; Gonçalves, Vanessa Santos Silva; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA; Nunes, Daniela; Fortunato, Elvira; Martins, Rodrigo; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Duarte, Catarina M.M. (2018)
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        Microwave and ultrasound pre-treatments to enhance anthocynins extraction from different wine lees. 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Matos, Melanie; Rodrigues, Liliana; Bronze, Maria Rosario; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Matias, Ana A. (2019)
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        Phenolic characterization of aging wine lees: correlation with antioxidant activities 

        Romero Diez, RutAutoridad UVA; Rodríguez Rojo, SorayaAutoridad UVA; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Duarte, Catarina M.M.; Matias, Ana A.; Bronze, Maria Rosario (2018)
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        Redefining conventional biomass hydrolysis models by including mass transfer effects. Kinetic model of cellulose hydrolysis in supercritical water 

        Vaquerizo Martín, LuisAutoridad UVA; Abad Fernández, NereaAutoridad UVA; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA (2018)
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        Microwave pretreatment for the extraction of active compounds from olive pomace. Extraction optimization and dielectric properties 

        Álvarez Martín, AnaAutoridad UVA; Cocero Alonso, María JoséAutoridad UVA; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA (2018)

        Universidad de Valladolid

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