español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS): Envíos recientes
Mostrando ítems 76-80 de 151
Bread enrichment with oilseeds. A review
Lamo Santamaría, Beatriz de
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2018
)
Evaluation of starch–protein interactions as a function of pH
Bravo Núñez, Ángela
;
Garzón Lloría, Raquel
;
Rosell, Cristina M.
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2019
)
Influence of flour particle size distribution on the quality of maize gluten-free cookies
Belorio, Mayara
;
Sahagún Carabaza, Marta
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2019
)
Survival, growth and photosynthesis analysis of native forest species established in the tropical dry forest in Antioquia, Colombia
Bravo Baeza, Nora Isabel
;
Osorio Vélez, Luis Fernando
;
Bravo Oviedo, Felipe
;
Martínez Bustamante, Enrique
(
2019
)
The effects of poplar plantations on vascular plant diversity in riparian landscapes
Martín García, Jorge
;
Jactel, Hervé
;
Oria de Rueda Salgueiro, Juan Andrés
;
Díez Casero, Julio Javier
(
2016
)