español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
UVaDOC Suche
In diesem Bereich
Stöbern
Gesamter Bestand
Bereiche
Erscheinungsdatum
Autoren
Schlagworten
Titeln
Mein Benutzerkonto
Einloggen
Envíos recientes
UVaDOC Startseite
WISSENSCHAFTLICHE ARBEITEN
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
Envíos recientes
UVaDOC Startseite
WISSENSCHAFTLICHE ARBEITEN
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS): Envíos recientes
Anzeige der Dokumente 91-95 von 172
Syngas biomethanation: Current state and future perspectives
Paniagua Bermejo, Sergio
;
Lebrero Fernández, Raquel
;
Muñoz Torre, Raúl
(
2022
)
A techno-economic perspective on a microwave extraction process for efficient protein recovery from agri-food wastes
Barrios, Cristina
;
Fernández Delgado, Marina
;
López Linares, Juan Carlos
;
García Cubero, María Teresa
;
Coca Sanz, Mónica
;
Lucas Yagüe, Susana
(
2022
)
Morphological, electrical, and chemical characteristics of Poly(sodium 4-styrenesulfonate) coated PVDF ultrafiltration membranes after plasma treatment
Sandoval Olvera, Ivette G.
;
González Muñoz, Pilar
;
Díaz, Darío R.
;
Maroto Valiente, Ángel
;
Ochoa, Nelio Ariel
;
Carmona Del Rio, Francisco Javier
;
Palacio Martínez, Laura
;
Calvo Díez, José Ignacio
;
Hernández Giménez, Antonio
;
Ávila Rodríguez, Mario
;
Prádanos del Pico, Pedro Lourdes
(
2019
)
Production of (R)-3-hydroxybutyric acid from methane by in vivo depolymerization of polyhydroxybutyrate in Methylocystis parvus OBBP
Yáñez, Luz
;
Rodríguez Muñoz, Yadira
;
Scott, Felipe
;
Vergara Fernández, Alberto
;
Muñoz Torre, Raúl
(
2022
)
Current trends in the realm of baking: When indulgent consumers demand healthy sustainable foods
Martínez Martínez, Mario
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2019
)