español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar UVaDOC
Esta comunidade
Navegar
Todo o repositório
Comunidades
Por data do documento
Autores
Assuntos
Títulos
Minha conta
Entrar
Envíos recientes
Página inicial
PRODUÇÃO CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
Envíos recientes
Página inicial
PRODUÇÃO CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS)
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Instituto Universitario de Investigación en Procesos Sostenibles (IPS): Envíos recientes
Itens para a visualização no momento 96-100 of 172
Evolution of bread-making quality of Spanish bread-wheat genotypes
Gómez Pallarés, Manuel
;
Aparicio Gutiérrez., Nieves
;
Ruiz París, Elena
;
Oliete, Bonastre
;
Caballero Calvo, Pedro Antonio
(
2009
)
Bread enrichment with oilseeds. A review
Lamo Santamaría, Beatriz de
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2018
)
Evaluation of starch–protein interactions as a function of pH
Bravo Núñez, Ángela
;
Garzón Lloría, Raquel
;
Rosell, Cristina M.
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2019
)
Influence of flour particle size distribution on the quality of maize gluten-free cookies
Belorio, Mayara
;
Sahagún Carabaza, Marta
;
Gómez Pallarés, Manuel
(
2019
)
Survival, growth and photosynthesis analysis of native forest species established in the tropical dry forest in Antioquia, Colombia
Bravo Baeza, Nora Isabel
;
Osorio Vélez, Luis Fernando
;
Bravo Oviedo, Felipe
;
Martínez Bustamante, Enrique
(
2019
)