• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto UVaDOCArchiviData di pubblicazioneAutoriSoggettiTitoli

    My Account

    Login
    Sfoglia GIRVITEN - Artículos de Revista per Autore 
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Grupos de Investigación
    • Viticultura y Enologia (GIRVITEN)
    • GIRVITEN - Artículos de Revista
    • Sfoglia GIRVITEN - Artículos de Revista per Autore
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Grupos de Investigación
    • Viticultura y Enologia (GIRVITEN)
    • GIRVITEN - Artículos de Revista
    • Sfoglia GIRVITEN - Artículos de Revista per Autore
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Sfoglia GIRVITEN - Artículos de Revista per Autore "Martín Peña, Pedro"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-6 di 6

    • Titolo
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Abscisic acid and ethephon treatments applied to ‘Verdejo’ white grapes affect the quality of wine in different ways 

        González, Raquel; González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Aroma composition of Tempranillo grapes as affected by iron deficiency chlorosis and vine water status 

        Sánchez, Ramón; González García, María RosaAutoridad UVA; Vilanova, Mar; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2021)
      • Thumbnail

        Impact of glucose oxidase treatment in high sugar and pH musts on volatile composition of white wines 

        Mangas, Rafael; González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Prevención y tratamiento de la clorosis férrica del viñedo 

        González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2006)
      • Thumbnail

        Relationships between water status, leaf chlorophyll content and photosynthetic performance in Tempranillo vineyards 

        Hailemichael, Girma; Catalina Tomás, Álvaro; González García, María RosaAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2016)
      • Thumbnail

        Trasplante de remolacha mediante PAPER-POT 

        Franco Jubete, FernandoAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA; Sombrero, Juan Pablo; González Ruiz, Carlos (1999)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10