• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Stöbern

    Gesamter BestandBereicheErscheinungsdatumAutorenSchlagwortenTiteln

    Mein Benutzerkonto

    Einloggen
    Auflistung nach Autor 
    •   UVaDOC Startseite
    • Auflistung nach Autor
    •   UVaDOC Startseite
    • Auflistung nach Autor
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Auflistung nach Autor "Gallego Gallego, Cristina"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Sortiert nach:

    Sortierung:

    Ergebnisse:

    Anzeige der Dokumente 1-6 von 6

    • Titel
    • Zugangsdatum
    • aufsteigend
    • absteigend
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Can cassava improve the quality of gluten free breads? 

        Sigüenza Andrés, TeresaAutoridad UVA; Gallego Gallego, CristinaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2021)
      • Thumbnail

        Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria 

        Gallego Gallego, CristinaAutoridad UVA (2022)
      • Thumbnail

        Effects of adding chickpea and chestnut flours to layer cakes 

        Gallego Gallego, CristinaAutoridad UVA; Belorio, Mayara; Guerra Oliveira, Priscila; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2022)
      • Thumbnail

        Effects of particle size in wasted bread flour properties 

        Guerra Oliveira, Priscila; Fernández Peláez, Juan; Gallego Gallego, CristinaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2022)
      • Thumbnail

        Estudio de las propiedades funcionales de harinas de trigo sarraceno obtenidas a partir de granos tratados con altas presiones hidrostáticas 

        Gallego Gallego, CristinaAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Physical properties of flours obtained from wasted bread crusts and crumbs 

        Fernández Peláez, Juan; Guerra Oliveira, Priscila; Gallego Gallego, CristinaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2021)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10