• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar por tema 
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por tema
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por tema
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Listar por tema "Aroma"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-5 de 5

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Estudio preliminar para el desarrollo de un aroma natural de pescado blanco destinado a procesados de pescado 

        Antolín Puebla, Daniel (2024)
      • Thumbnail

        Impact of ageing on ultrasound-treated lees on volatile composition and sensory properties of red sparkling base wine 

        Blanco Huerta, Coro; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA; Moyano Gracia, RaúlAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Impact of pre-veraison cluster treatments with nordihydroguaiaretic acid on the composition of verdejo grapes and wines 

        Azuara Mora, Marie; González García, María RosaAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Martín Peña, PedroAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Selective wine aroma enhancement through enzyme hydrolysis of glycosidic precursors 

        Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Volatile composition and sensory properties of wines from vineyards affected by iron chlorosis 

        Martín Peña, PedroAutoridad UVA; González García, María RosaAutoridad UVA; Medina Trujillo, LauraAutoridad UVA; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Sánchez, Ramón (2022)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10