• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar por tema 
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por tema
    •   UVaDOC Principal
    • Listar por tema
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Listar por tema "Fibra alimentaria"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-5 de 5

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Can citrus fiber improve the quality of gluten-free breads? 

        Bugarín Labrador, Raquel; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Effect of psyllium on physical properties, composition and acceptability of whole grain breads 

        Franco, María; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2022)
      • Thumbnail

        Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat bran 

        Jiménez Pulido, Iván Jesús; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; Pérez Jiménez, Jara; Martínez Villaluenga, Cristina; Luis Román, Daniel Antonio deAutoridad UVA; Martín Diana, Ana Belén (2022)
      • Thumbnail

        Papel de la fibra dietética en la prevención de las enfermedades cardiovasculares 

        Zurdo Seijas, Claudia María (2015)
      • Thumbnail

        Valorisation of buckwheat by-product as a health-promoting ingredient rich in fibre for the formulation of gluten-free bread 

        Gutierrez De La Fuente, Ángel LuisAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; Harasym, Joanna; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA; Martín Diana, Ana Belén; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10