• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto UVaDOCArchiviData di pubblicazioneAutoriSoggettiTitoli

    My Account

    Login
    Sfoglia per Soggetto 
    •   UVaDOC Home
    • Sfoglia per Soggetto
    •   UVaDOC Home
    • Sfoglia per Soggetto
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Sfoglia per Soggetto "Quinoa"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-5 di 5

    • Titolo
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Characterization of quinoa defatted by supercritical carbon dioxide. Starch enzymatic susceptibility and structural, pasting and thermal properties 

        García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Beltrán, Sagrario; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Impacto del tratamiento hidrotérmico asistido por microondas de granos de quinoa sobre las propiedades tecno-funcionales de las harinas resultantes 

        López Alonso, Esther (2021)
      • Thumbnail

        Microwave modification of quinoa grains at constant and varying water content modulates changes in structural and physico-chemical properties of the resulting flours 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Muñoz Muñoz, José MaríaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Microwave treatment enhances the physical and sensory quality of quinoa-enriched gluten-free bread 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Lazaridou, Athina; Biliaderis, Costas G.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        The role of microwave absorption capacity and water mobility in the microwave treatment of grain vs. flour: Impact on the treated flour characteristics 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Muñoz Muñoz, José MaríaAutoridad UVA; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2025)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10