• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar Dpto. Anatomía Patológica, Microbiología, Medicina Preventiva y Salud Pública, Medicina Legal y Forense por tema 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Anatomía Patológica, Microbiología, Medicina Preventiva y Salud Pública, Medicina Legal y Forense
    • Listar Dpto. Anatomía Patológica, Microbiología, Medicina Preventiva y Salud Pública, Medicina Legal y Forense por tema
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Anatomía Patológica, Microbiología, Medicina Preventiva y Salud Pública, Medicina Legal y Forense
    • Listar Dpto. Anatomía Patológica, Microbiología, Medicina Preventiva y Salud Pública, Medicina Legal y Forense por tema
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    ListarDpto. Anatomía Patológica, Microbiología, Medicina Preventiva y Salud Pública, Medicina Legal y Forense por tema "3309.29 Vino"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-4 de 4

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Effect of yeast derivatives and β-glucanases on ageing over lees process of tempranillo red sparkling wine 

        Moyano Gracia, RaúlAutoridad UVA; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Impact of ageing on ultrasound-treated lees on volatile composition and sensory properties of red sparkling base wine 

        Blanco Huerta, Coro; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA; Moyano Gracia, RaúlAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Modulation of the aromatic profile of verdejo wine through sequential inoculation of Wickerhamomyces anomalus and Saccharomyces cerevisiae 

        López Enríquez, Lorena; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Non-saccharomyces yeasts from organic vineyards as spontaneous fermentation agents 

        López Enríquez, Lorena; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10