español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal: Envíos recientes
Mostrando ítems 21-25 de 314
Impact of high hydrostatic pressure and ultrasounds technologies in the autolytic process of Saccharomyces cerevisiae in a model wine system
Blanco Huerta, Coro
;
Rodríguez Nogales, José Manuel
;
Vila Crespo, Josefina María
;
Ruipérez Prádanos, Violeta
;
Fernández Fernández, Encarnación
(
2024
)
Microwave-treated rice flour halves the need of hydroxypropyl methylcellulose in the formulation of gluten-free bread
Villanueva Barrero, Marina
;
Vicente Fernández, Ainhoa
;
Neves, Grazielle Nathia
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2024
)
Impact of lipids on the functional, rheological, pasting and thermal properties of ultrasound-processed canary seed flours
Neves, Grazielle Nathia
;
Villanueva Barrero, Marina
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2024
)
Overweight Leads to an Increase in Vitamin E Absorption and Status in Mice
Alvarado Ramos, Katherine
;
Bravo Núñez, Ángela
;
Vairo, Donato
;
Sabran, Charlotte
;
Landrier, Jean‐François
;
Reboul, Emmanuelle
(
2024
)
Evaluating the roles of food matrix, lipid micronutrients and bioactives in controlling postprandial hypertriglyceridaemia and inflammation
Bravo Núñez, Ángela
;
Valéro, René
;
Reboul, Emmanuelle
(
2024
)