• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal: Envíos recientes

    Mostrando ítems 21-25 de 314

      • Thumbnail

        Impact of high hydrostatic pressure and ultrasounds technologies in the autolytic process of Saccharomyces cerevisiae in a model wine system 

        Blanco Huerta, Coro; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Microwave-treated rice flour halves the need of hydroxypropyl methylcellulose in the formulation of gluten-free bread 

        Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Neves, Grazielle NathiaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Impact of lipids on the functional, rheological, pasting and thermal properties of ultrasound-processed canary seed flours 

        Neves, Grazielle NathiaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Overweight Leads to an Increase in Vitamin E Absorption and Status in Mice 

        Alvarado Ramos, Katherine; Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Vairo, Donato; Sabran, Charlotte; Landrier, Jean‐François; Reboul, Emmanuelle (2024)
      • Thumbnail

        Evaluating the roles of food matrix, lipid micronutrients and bioactives in controlling postprandial hypertriglyceridaemia and inflammation 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Valéro, René; Reboul, Emmanuelle (2024)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10